Home
Ontdek de perfecte ondersteuning voor een optimale online zichtbaarheid van jouw product, dienst of bedrijf
Responsive en mobielvriendelijk design voor jouw website
Support en onderhoud voor jouw website
Persoonlijk advies en inspiratie voor jouw website

HERKEN JIJ JE IN HET VOLGENDE?

Je bent als (beginnend) coach, dienstverlener, kleine ondernemer, ondernemer in MLM/netwerkmarketing, therapeut of ZZP'er gepassioneerd over je werk met mens en/of dier en wilt een verschil maken met wat je doet. Jouw missie is om anderen te helpen en werkt vanuit passie en expertise op jouw vakgebied. Daar ben je goed in en daar ligt jouw kracht. Maar ... je bent op zoek naar meer mensen waarmee je jouw expertise kan delen.

Je weet dat als iemand een product of dienst aan wilt schaffen, vaak eerst op zoek gaat via het Internet naar meer informatie en/of aanbieders. En dat jouw aanwezigheid op het Internet dan noodzakelijk is, als je wilt dat deze potentiële klanten jou kunnen vinden als jij met jouw bedrijf nu nét dat product of die dienstverlening hebt.

 

Ben je op zoek naar?

Je wilt (meer) online zichtbaarheid voor jouw product, dienst of bedrijf. Je wilt een professioneel uitziende website: het digitale visitekaartje van je bedrijf. Je gaat op zoek naar manieren om dit aan te pakken en hoort van alles om je heen; nieuwe technieken, ontwikkelingen en strategieën verschijnen dan ook dagelijks in het nieuws. Wellicht heb je grote moeite om al deze ontwikkelingen bij te houden. Of ben je van mening dat je geen coach, dienstverlener, kleine ondernemer, ondernemer in MLM of Netwerkmarketing, therapeut of ZZP'er bent geworden om daarnaast ook nog eens heel veel tijd te besteden aan deze online zichtbaarheid.

 

De ervaring leert ...

De ervaring leert dat niet alle nieuwtjes ook direct allemaal verbeteringen zijn, misschien leiden ze je alleen maar af van waar je echt mee bezig zou moeten zijn. Maar als je in de 21ste eeuw (meer) online zichtbaarheid wilt hebben met jouw product, dienst of bedrijf - kun je er niet omheen om een aantal facetten die hier mee te maken hebben eens 'kritisch' onder de loep te nemen. Je hoeft dan niet direct een marketing expert te worden, toch kun je eens nadenken over efficiënte en effectieve manieren om (meer) bezoekers aan te trekken.

Verder wil je graag dat je bezoekers niet één keer naar je website komen, maar regelmatig terugkeren. Je wilt dat hij of zij actie onderneemt zodat dit een (potentiële) klant voor je betekent Dat deze potentiële klanten ook echt je producten afnemen of gebruik maken van je diensten. Dus is het goed om de do's en dont's te weten die specifiek bij jouw doelgroep horen.

 

Wat kan De Effectieve Website voor jou betekenen?

Je bent liever gefocust met je eigen werk bezig, je beschikt niet over de benodigde (technische) kennis en/of je hebt geen tijd.

Je zoekt daarom advies, inspiratie én support voor o.a.:

  • het opzetten van een nieuwe unieke website met de uitstraling die bij jou en jouw bedrijf past;
  • het herstylen/verbeteren van jouw website;
  • het registreren van een eigen domeinnaam;
  • betrouwbare en veilige hosting;
  • het noodzakelijke onderhoud van je website;
  • het verkrijgen van meer bezoekers naar je website
  • het meer gedaan krijgen in minder tijd en hoe je van bezoekers ==> klanten maakt

Kortom: alles wat je precies nodig hebt onder één dak. En bovendien wil je dat dit professioneel gebeurt, maar zeker ook betaalbaar is en blijft.

 

Meer informatie?

Snuffel eens verder op deze website en heb je een vraag, loop je ergens tegen aan, wil je ergens meer over weten, kom je ergens niet uit, vraag het gerust. Wie weet kan De Effectieve Website je verder helpen en/of adviseren. Hier vind je de contactgegevens.

Of beter nog, pak hier het eBook 'Vragen en antwoorden De Effectieve Website' alvast mee, het is gratis!